Üst Bar

    Social Items

HD FİLM İZLE BLUTV BEDAVA İZLE BEDAVA ÜYELİK

Oyun tekno canavarımGünümüzde internet dizileri oldukça ilgi görüyor. BluTv de ilgi gören sitelerden. Dolayısıyla bunu ücretsiz kullanmak isteyenler de fazla. Bunun için BluTv’nin sunduğu yedi günlük ücretsiz deneme fırsatı var. Biz de, sizin bu 7 günlük deneme fırsatından nasıl yararlanabileceğinizi, bu yedi günü nasıl uzatabileceğinizi anlatma gereği duyduk ve BluTv ücretsiz üyelik nasıl alınır adlı konumuzu açtık. Buyrun devam edelim 🙂

7 Günlük Ücretsiz BluTv Üyeliğimi Nasıl Alırım ve Nasıl Uzatabilirim?

BluTv ücretsiz üyelik için yapmanız gerekenler çok basit.
Öncelikle şunu belirtelim; Blutv bize kayıt sayfasında şunu söylüyor:
  • İlk 7 Gün ücretsiz, sonrasında ayda sadece 12,90 TL
Yani bu, şu demek oluyor; Kaydolduktan sonra bir hafta dolmadan üyeliğinizi tek tuşla iptal ederek hiç bir ücret ödemeden Blutv’den bir hafta ücretsiz yararlanabilirsiniz. Bir hafta içinde iptal etmeyi unutursanız hesabınızdan ücret kesilecektir.
Şimdi gelelim detaylara. Siteye iki şekilde kaydolabiliyorsunuz. Kredi Kartı/Banka Kartıyla veya Telefonla. Aşağıda her iki kayıt şeklini de anlatacağım. Ücretsiz üyeliğimizi uzatma yöntemimiz de şöyle oluyor; 7 günlük ücretsiz kullanım hakkımız bittiğinde hesabımızdan bir ücret kesilmeden üyeliği iptal ediyoruz ve annenizin, babanızın, eşinizin, dostunuzun, arkadaşınızın üzerine yeni hesaplar açıyorsunuz. Tabii bir ücretsiz hesap hakkınız bitmeden yenisini açmayın. Bu şekilde gittiği yere kadar devam ediyorsunuz. Hiç bir ücret ödemeyecekleri için, bunu yakınlarınıza kabul ettirebileceğinizi düşünüyorum.

Adımları İzleyin

https://www.blutv.com.tr/  Bu linke tıklayarak siteye ışınlanabilirsiniz.
Hemen ardından resimde gördüğünüz gibi ücretsiz dene butonuna tıklayabilirsiniz.
Blutv ücretsiz üyelik
Blutv ücretsiz üyelik
Ad, Soyad, E-posta adresiniz, Şifre Kısımlarını doğru bir şekilde doldurun.
İletişim izinlerini onaylıyorum’a tik atıp Devam Et deyin. Her yeni üyelikte farklı bir e-posta adresi girmeyi unutmayın!
Blutv kayıt formu
Blutv kayıt formu
Daha sonra sizden kredi kartı veya banka kartı bilgilerinizi isteyecek. Bu aşamada dilerseniz kredi kartını atlayıp, mobil onaylama ile de devam edebilirsiniz. Ben öncelikle Kredi Kartı ile kaydolmayı anlatacağım. Daha sonra telefon ile kaydolmayı anlatacağım. Mobil ile kaydolmak isteyenler bu adımı geçebilirler. Ve dediğim gibi bu aşamada merak etmeyin, hesabınızdan ücret alınmayacak. Zaten kendileri de kart bilginizi gireceğiniz sayfada şu şekilde belirtmiş.
  • İlk 7 Gün ücretsiz, sonra ayda sadece 12,90 TL Söz veriyoruz! 7 Gün deneme süresi boyunca kartınızdan hiçbir şekilde ücret alınmayacaktır.
Blutv kredi kartı bilgileri formu
Blutv kredi kartı bilgileri formu
Resimde gördüğünüz alanları doğru bir şekilde doldurun.
Yalnız banka hesabınızda bir miktar bakiye olmalı ki size güvenebilsinler. Banka hesabınız bomboşsa veya bir kaç lira varsa yetersiz bakiye diyecektir. Ben 20 tl ile denemiştim. Buna bile yetersiz bakiye demişti. (Bu yaptıkları ne kadar doğru bilmiyorum) Daha sonra bakiyemi arttırıp 300 tl yaptığımda kabul etmişti. En az kaç TL’yi uygun görüyorlar bu iş için bilmiyorum ama anladım ki 20 Tl yeterli değil.
Ayrıca kayıt sonrasında banka hesabımdan 1 TL ücret kesildiğini gördüm. Bunun hiç önemi yoktu benim için. Altı üstü 1 tl demiştim ama daha sonra hesabıma baktığımda onu da iade etmişlerdi zaten 🙂 Yani gerçekten sıfır ücret ile 1 haftalık üyeliğimi almış oldum.
Kart bilgilerinizi de girdiyseniz, İzlemeye Başla butonuna tıkladıktan sonra hemen izlemeye başlayabilirsiniz. Karşınıza şöyle bir ekran gelecek. Tebrikler!
Herhangi bir ücret ödemek istemiyorsanız üyeliğinizi 1 hafta dolmadan iptal etmeyi unutmayın.

Şimdi Mobil İle Kaydolmaya Geçelim

Hemen yan taraftaki sekmeden Mobil Ödemeye tıklıyoruz. Ödeme dediğine bakmayın 7 gün boyunca ücret almıyor. Zaten 7 gün dolmadan hesabı kapatacağımız için sonrasında da ücret alamayacak.
Mobil ödeme dedikten sonra telefon numaranızı giriyorsunuz ve sms gönder diyorsunuz.
Ve karşınıza şöyle 6 dakikalık bir geri sayım çıkıyor.
Telefona da şöyle bir sms geliyor. Bu sms’e yanıt olarak evet yazıp gönderiyorsunuz.
Sonrasında ekrana baktığınızda ise sonuç olarak şunu göreceksiniz:
Herhangi bir ücret ödemek istemiyorsanız üyeliğinizi 1 hafta dolmadan iptal etmeyi unutmayın.

BluTv Hesabımı Nasıl İptal Edebilirim?

  • Giriş yapıktan sonra kullanıcı ismine tıklıyoruz.
  • Sekmeler arasından Ödeme Bilgilerime tıklıyoruz.
  • Aşağıdaki iptal et butonuna tıklıyoruz.
  • Neden İptal Etmek İstiyorsun? Diye soruyorlar. Bir sebep seçip altına açıklama yazdıktan sonra tekrar iptal et butonuna tıklıyoruz.


1 yorum: